pondělí 29. ledna 2018

Nezabrušuj, nevybrušuj, obrušuj aneb Moje oblíbené peelingy na tělo

Ahoj kamarádi! 


Dnes se budu věnovat péči o tělo, a to konkrétně mým oblíbeným obrušovačům.
Každý z nich má jinou brusnou intenzitu.


Stanovila jsem si stupnici intenzity obroušení 1-3, kdy trojka je nejintenzivnější. 

1) AQUA MINERAL TOTAL SILK BODY SCRUB


Recenze podrobněji zde KLIK.

Stupeň intenzity: 3 (fičák; pro citlivky max. 2x týdně. Nejvyšší stupeň prokrvení pokožky).

Značku seženete ve Fannu. 

Děvčata s mastnější pletí mi prozradila, že stran olejové složky v produktu už následně kůži nemažou, že to není třeba. 

Já mažu, i když musím konstatovat, že vláčný pocit je přítomen i před použitím následné péče. 

Produkt je označen jako scrub.


2) HUMAN + KIND BODY SCRUB



Stupeň intenzity: 2 

Značku seženete v kamenných parfumeriích a na eshopu Marionnaud.
Momentálně probíhá v Marionnaud slevová akce  -25% na celý sortiment značky, a to do 31.1.2018 (na další produkty značky naleznete recenze zde na blogu pod štítkem "human+kind").

Po smísení s vodou vytvoří jakoby mléčně emulzní strukturu s obrušujícími částicemi velikosti "tak akorát" a po oplachu zanechá příjemný pocit vyhlazení.
Ideální výrobek pro všechny typy pleti, slouží i jako příprava pokožky před holením nohou.


3) SPA SECRETS

SPA SECRETS obsahuje sérii výrobků pro péči o tělo, ruce a do koupele, tedy nejen různé typy peelingů. Nabídka je široká, zahrnuje například i tělové oleje, krémy na ruce,  tělové oleje, tělová souffle, mléka, sprchové krémy a nektary...
Můžete si vybrat i různé vůně  (zelená: Bamboo & Blue Lotus, žlutá: Coconut Water & Frangipani, oranžová: Argan Oil & Rose, fuchsiová: Maracuja & Acai Berry). 

Stupeň intenzity: 1 
 
a) žlutá varianta

 
Produkt je označen jako krémový peeling.
Vynikající je i na peeling rukou před domácí mani.

b) zelená varianta 

 

Jedná se o peeling gelový,  neskutečně příjemný, byť jeho brusná intenzita je ještě nižší než u žlutého bratra ad a).

Jak vidíte, již je i rozstřižen a spotřebován do posledního zbytečku.
Oba dva je možno použít klidně i denně, budete-li chtít.  

Tělovou řadu SPA SECRETS seženete v Marionnaud


Obrušujete? A jaké tělové peelingy máte nejradši? Ráda si počtu, jako vždy.
 

Děkuji, že mě čtete. 

Konec hlášení.
Pusu teta

6 komentářů:

  1. Musím říct, že ten minerální zaujal, ale já už léta používám peeling od RITUALS a nedám na něj dopustit, ani na jeho krémy ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Mně nejvíc vyhovuje logr smíchaný se sprchovým gelem. Vidím, že nejsem jediná, kdo rozstříhává tuby, aby z nich dostal poslední zbytky krému. Darkness.

    OdpovědětVymazat
  3. Nebo logr s kokosákem (oproti sprcháči bez následného mazání) a lžící cukru krupice, hotovo hned a ještě mám předtím čerstvou kávu z kávovaru. :-)
    jinak mám problém, že ty příliš brusné nesnesu a málo brusné to jen šolíchají. Díky za tip na zlatý střed, to je přesně, co potřebuji, znát "stupeň intenzity". Mé zkušenosti: Olejové peelingy bývají naložené v minerálním oleji a ten časem jakoby žlukne/smrádne. Proto kokosák (jen na tělo), vždy čerstvá porcička s kafem. Od Rituals jsem měla sakura řadu, ale pro mě je bohužel tato konkrétní vůně až moc převoněná. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marti, muj oblibeny na telo je od Lush, Ocean salt. Obsahuje velke krystaly soli a voni velmi sveze. Je hruby, pri pouziti mam pocit super obrouseni. Na ruce mam take od Lush, Coconut scrub, a to je laska na prvni pricichnuti. Pouzivam v kuchyni, kdy potrebuju zbavit z rukou typicke kuchynske aromata typu cesnek. Diky za blog, sleduje pravidelne, prispivam poprve. Martina od Uh. Hradiste

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, díky Tobě a Tvojí soutěži jsem měla tu čest se Spa Secrets Coconut Water Frangipani. Je super krémový, právě ho dodělávám. Trochu mi vadí ta parfemace, ale u sprcháče a peelingu se to dá, u tělového krému to byl už problém. Jinak peelingy střídám, pravidelně dělám před saunováním. Bezva má Yves Rocher, miluju Treaclemoon, kupuji v Německu, protože ten výběr jen obrovský. Úžasný bodyscrub má Mary Kay, nicméně v plné ceně mi příjde předražený. Vyzkoušela jsem olejový s cukrem (Mojito tuším) od Saloosu. A bezva cukrový se skvělou parfemací má překvapivě Ziaja (Cupuacu nebo tak nějak) a tam ta cena vzhledem k výborné kvalitě je bezkonkurenční.

    OdpovědětVymazat