neděle 21. května 2017

Štětce Rouge Bunny Rouge aneb Vyšší dívčí v makeupových pomocnících

Ahoj kamarádi!


Dnešní článek do jisté míry naváže na článek Čtyři štětcové objevy, ve kterém jsem již dva štětce Rouge Bunny Rouge recenzovala.

Nyní k nim přibudou další.



Zrecenzuji dalších pět RBR štětců.



1) 002 BLUSHER


Štětec z přírodních štětin (veverka) na pudrové tvářenky je tvarově na vrchu lehce zakulacen a štětinky jsou složeny v postupně se produžujících vláknech   (cca od dvou třetin délky štětin).


Hebkost a příjemný pocit tváři jsou jeho zásadními, nikoli však jedinými přednostmi.
Hlavní bonus spočívá v naprosté jednolitosti náběru produktu a jeho následné aplikaci na tvář.


2) 012 FACE CONTOUR



Tvarově je podobný tvářenkovému štětci  02,  jedná se v podstatě o zmenšenou verzi. 
Rovněž je vyroben z přírodních štětin (veverka). 


Jak již jeho název napovídá, primárně je určen na zvýraznění kontur tváře,  a to jak tmavším odstínem tvářenky, tak i konturovacím pudrem v linii pod lícními kostmi, dále pak na aplikaci rozjasňujících pudrů.


Děvčatům s drobnějším či užším obličejem nahradí i klasický tvářenkový štětec; jako štětec na tvářenku ho však může použít kdokoli a mít tak multifunkční záležitost.


3) 009 FOUNDATION


Syntetický štětec na nanášení podkladu je z profilu placatý, z čelní strany se po obou stranách zužuje jakoby do trojúhelníku a vrcholek tvoří zakulacená špička.


Nejsem MUA, tudíž tento typ štětců běžně používám na makeup sporadicky, mým dřevopodnikovým rukám to s tímto tvarem trvá dlouho.  Notabene netrpěliví Blíženci potřebují mít hotovo raz dva.

Na co je ale pro mě tento štětec nejvyužitelnější, je buď základní rychlé nanesení makeupu  (a dopracování makeupu houbičkou) nebo (a to hlavně) nanesení báze, která se pomocí něj rovnoměrně rozprostře na potřebná místa  (mnohem lepší výsledek než prsty). Velice dobře slouží i na korektor pod oči.


4) 010 LIP


Konečně mám kvalitní štětec na rtěnku! 
V mé sbírce štětců, která vůbec není malá  (hodně přes 100 kusů), se dosud nalézaly rtěnkové štětečky buď ze sad nebo cestovní  (ani jeden nebyl kvalitativně nadprůměrný).

Jsem nesmírně ráda, že mám tento. 

Aplikace je s ním pohodlná, rychlá, precizní a hlavně rovnoměrná.



U mě nalezne nejširšího využití na tekuté rtěnky výrazných barev a dále na produkty na rty, u nichž byla určitá potíž s jednolitostí.


5) 006 BROWS


Štětec na obočí zkoseného tvaru se vyznačuje vyváženou tvrdostí.  Není ani tak tvrdý, aby škrábal,  ale ani natolik ohebný, aby působil komplikace při aplikaci produktu.

Vyroben je z přírodních štětin  (jezevec).

Dle mého názoru ho nejvíce ocení ženy, které na úpravu obočí používají různé pomádky či gelovité produkty.

Mně slouží na aplikaci linek a naprosto jsem si ho zamilovala zejména z důvodu, že jím na mém starším víčku dosáhnu efektu bez hrbolků.
Zároveň jím nanáším matný pudrový stín na obočí.


Suma sumárum:

Jak jsem uvedla v názvu článku,  jedná se o vyšší dívčí,  o luxusní produkty, čemuž logicky odpovídá i cena.
Nejen vlastnostmi jsou tyto štětce nadstandardní, luxusní je i jejich provedení a vzhled.


U kvalitních štětců je nespornou předností, že dokáží vykouzlit i z ne zcela kvalitních produktů nebo produktů v nějakém smyslu problematických nadstandardní výsledek.
 
Tetaštempl bez debat. Pro všechny. 

Pokud bych musela volit jen jeden jediný z těchto pěti jako must have, byl by to 02 Blusher.



Máte nějaké RBR štětce již doma nebo na seznamu přání?  Ráda si počtu, jako vždy. 


Děkuji, že mě čtete. 

Konec hlášení. 
Pusu teta



P. S.: Štětce jsem barterem obdržela od českého zastoupení značky, za což ještě jednou děkuji. 

4 komentáře:

  1. Ahojky Marti, přiznám se, že k pořízení kvalitních štětců jsem se ještě nějak nedostala...ale Blusher vypadá moc dobře, asi o něm začnu uvažovat 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, kvalitní pomůcka je polovina úspěchu a hlavně ušetření času; ).

      Vymazat
  2. já bych tak 3 určitě využila, leč peněženka na dietě mi přikazuje soustředit se zejména na péči a lepší štětce odkládám, na lepší časy, fňuk.
    jen mne kdesi vzadu šimrá taková kacířská otázka - a předem upozorňuji, že nejsem žádný ochranář a zvířátka mám nejraději na talíři - jestli je to z veverky a jezevce - jak jim proboha ty chlupy vytrhávaj, odkud? a to maj někde farmu na veverky? a ještě : pokud uvážím, že veverka je jedno z nejzablešenějších lesních zvířat, jakým procesem z toho tento ňuf ňuf štěteček vznikne? otázky, samé otázky....
    ....jen pro odlehčení, poobědová prokrastinace :)
    Fifa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pro jistotu jsem se optala přímo konzultantky RBR, abych se ujistila. Zvířátka netrpí, nic se jim neškube, chlup se vyčesává. Samozřejmě pak prochází úpravou i čištěním. Blechy nechytneš:).

      Vymazat