čtvrtek 8. února 2018

Hejtpost BALEA Tuchmaske Be a Tiger aneb Maskovací předjaří

Ahoj kamarádi! 


Pokračuji v seriálu "Maskovací předjaří" a dnes bohužel v duchu Tetahejtu, protože tu mám produkt, který mi absolutně nesedl. 

Jedná se o plátýnkovou masku Balea z DM (ve verzi Be a Tiger), která je součástí aktuální limitky.

 



V limitce je ještě druhý typ (tuším s pandou), ten jsem nezkoušela a ani to nemám v plánu.
Hejtpost mě mrzí, protože jsem masku dostala jako dárek od Denisky na našem srazu.


Charakteristika:

Plátýnková maska s potiskem tygříka s výtažkem z granátového jablka a kyselinou hyaluronovou má dodat pleti intenzivní hydrataci. A svěží vzhled.
Je určena pro všechny typy pleti.


Aplikace:
 
Oceňuji dobrou přilnavost plátýnka k pleti. Nevyhovovala mi však její přílišná vlhkost ve smyslu lepivě blemcavého vodnatého gelu.
Potisk tygra na plátýnku má být asi roztomilý, nicméně to ocení mladé slečny.
Já v tom vypadala jak trotl.

BAF



Působení:
 
Má se nechat na obličeji 10-20 minut, poté sundat a zbytek rozmasírovat.


Působení na mé pleti:
 
Vydržela jsem zhruba sedm minut, a to kvůli svědivému pocitu pokožky pod maskou.
Když jsem ji sundala a rozmasírovala zbytek  (poměrně velké množství), pleť jsem měla velice ulepenou. Nikoli tygr -  spíš medúza.
 
Ok, to je uživatelský nekomfort, jenže po malé chvilce mi pleť zrudla a začala pálit.
Běžela jsem tudíž zbytky umýt vodou a poté jsem nastříkala na obličej značné množství termální vody. 

Stále to nestačilo, tak jsem aplikovala zklidňující masku Phytomer DOUCEUR MARINE  (recenze KLIK). Ta mi uvedla pleť do pohody po tygřím útoku.


Suma sumárum:

I při vědomí, že mám pleť geneticky se sklonem k citlivosti, jakož i přes potíže, které jsou samozřejmě subjektivní, doporučit nemohu

Nicméně nebudu končit tryznou - krém na ruce s arganovým olejem a vůní granátového jablka z téže limitky je fajn.
Měla jsem krémů na ruce značky Balea několik a troufám si říct, že tento je z mnou vyzkoušených nejlepší, protože není tak vodnatý či řídký a i pocit výživy a hydratace přetrvává déle. 


Máte někdo zkušenost s maskami z této Balea limitky?  Ráda si počtu, jako vždy.
 

Děkuji, že mě čtete.
 
Konec hlášení.
Pusu teta 


P.S.: Příští Maskopost už bude veselejší.

10 komentářů:

  1. Já raději neexperimentuji, ale z drogerky si na obličej nedávám nic. Nicméně krém na ruce mi nesmírně vyhovuje, mám baleni do zásoby a je to jeden z nejlepších, jaký jsem měla, nebo mám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je fajn. Za mě žádný převrat, ale funkci plní :)

      Vymazat
  2. Cau Marti, za mna su masky Balea totalny pruser. Bohuzial vzdy ma uchvati nejaka limitka, ze "jeeeee, kup si tooooooooo". Epic fail bola pre mna maska z limitky No drama lama, co mali teraz na Vianoce. To bolo tak nieco hnusne a smradlave, ze po asi 1 minute som to utekala dat dole a umyvala som sa asi hodinu potom.....Popravde, toto mam doma aj s pandou, neviem, ci to radsej niekomu nepodarujem :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ted mám trochu brouka v hlave, mám tu k testovani připravené masky nové firmy ovšem přírodního typu tak doufám že sednou. P.S. Ten tygrik byl roztomilý 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako plátno? Já měla spoustu vynikajících plátýnkových, různého typu i ceny. Tohle byl ale průšvih. Není každý den maskoposvícení :)

      Vymazat
  4. Masku som nastastie neskusala. Ja vsak nie som nadsena ani kremom na ruky. Nachytala som sa na roztomily dizajn, a uplne odignorovala glycerin v zlozeni. Chyba. U mna prepadak.zuz

    OdpovědětVymazat
  5. Na Balea masky pozor, hlavně na limitky! Jsou vyrobeny v Číně. Ostatní Balea masky, teď myslím plátýnkové, jsou vyrobeny buď v Jižní Korei (snad je ta koncovka spravně), nebo v Rakousku či Německu. Limitku jsem si koupila pouze jednou, už ani nevím přesně, co to bylo, a byla nepříjemná. Jinak mám s nimi dobré zkušenosti, takže jsem se podívala, kde soudruzi udělali chybu, a ejhle Čína. Opakovaně si kupuju plátýnkovou Balea masku s mořskými řasami (výborná) a nově začali vyrábět i černou, s výtažky z uhlí. Ta je taktéž výborná. Je mi 50, a po použití obou těchto masek vypadám odpočatě. Masky nijak neiritují a jsou přiměřeně napuštěné, neteče z nich. Eva M

    OdpovědětVymazat