pátek 24. února 2017

Clinique Take the Day off aneb Nový člen rodiny: Cleansing Oil

Ahoj kamarádi!


Jak nejspíš z několika mých článků zde na blogu a mnohačetných příspěvků na Instagramu víte, dlouhodobě miluji  odličovací řadu Take the Day off od Clinique, a to nejvíce a nejdéle odličovací mléko a odličovač očí a rtů. 


Take the Day off zahrnuje následující odličovací přípravky:


  • Cleansing Milk 
  • Cleansing Balm 
  • Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips 
  • Eye Makeup Remover Stick 
  • Micellar Cleansing Towelettes for Face & Eyes
  • Cleansing Oil.



Každý si určitě vybere formuli, která mu nejvíce vyhovuje. 


Vyzkoušela jsem všechny produkty, žádný z nich mě nedráždí a všechny plní svou funkci uživatelsky snadno a rychle


Stran tyčinky a ubrousků se jedná o nadstavbu, která je finančně náročnější. 


Ač je tyčinka určena pro odlíčení očí, skvěle funguje i na rty, zejména na odlíčení matných rtěnek, lip stainů a jiných dlouhodržích produktů na rty. 


Ubrousky jsou fajn na cesty nebo pro případy, kdy je večer člověk už takový hotovson, že potřebuje jen šup šup agendu. 


Balzám je plně srovnatelný co do práce s ním, aplikace a výsledků  s obdobou od Estēe Lauder (Advanced Night Micro Cleansing Balm),  která je výrazně dražší  (nicméně rovněž skvělá).


Clinique Take the Day off Cleansing Oil je novinka  a můžete ho zakoupit ve 200 ml balení anebo v balení 50 ml (na vyzkoušení, na cesty apod.), obě velikosti disponují pumpičkou.


Aplikuje se přiměřené množství suchou rukou na suchý obličej a provede se masáž. 
Následně se přidá troška vody, po smísení s ní se olejíček transformuje na mléčnou pěničku, po krátké masáži se obličej opláchne vodou.


Cleansing Oil lze použít i na oči
Neštípe, nedráždí.
Odlíčí v pohodě běžný oční makeup, s výraznějšími stíny či voděodolnými produkty si poradí taky, jen to chce více času. 





Osobně jsem nejdříve po ozkoušení na celý obličej následně přešla ke speciálu na oči  (Take the Day off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips), protože jsem tak prostě zvyklá. 


Nicméně v posledním období beru olejem obličej celý a je-li třeba,  oči doodlíčím zmíněným speciálem, zvlášť,  pokud mám držící linku či více než jednu vrstvu řasenky.


Olej je k pleti velice ohleduplný
Po jeho smytí je pleť hladká, čistá,  bez pocitu stáhnutí či suchosti. Na druhou stranu nezanechává pocit zamaštěnosti.

Poté  aplikuji tonikum, protože plní jinou funkci (tonika nejsou určena k odličování). Následně pokračuji s péčí.


Suma sumárum:

Jsem velice spokojena
Toto je moje druhé balení, první jsem měla koupeno v zahraničí.  Tudíž mám ozkoušeno velmi zebrubně.

#tetaštempl právem náleží. (Uděluji Tetaštempl tam, kde vím, že si produkt pořídím znovu za svoje peníze, až spotřebuji produkt k recenzi. To se týká péče.  V případě dekorativky platí, že  bych si produkt koupila tak jako tak sama bez ohledu na to, že mi byl poskytnut. To jen pro info). 



Máte v oblibě odličovací oleje? Ráda si počtu, jako vždy.


Děkuji, že mě čtete. 

Konec hlášení. 
Pusu teta



P. S.: Děkuji českému zastoupení Clinique za barter. 

10 komentářů:

  1. Olej používám už víc než týden a jsem maximálně spokojená, perfektně odlíčí, pleť je hebká, nemastná, nepodrážděná (jsem teď normálka s mírně mastným Tčkem). Akorát na ty oči mi vůbec nestačil, tam jsem se vrátila ke klasickému dvoufázovému odličovači. Balení s pumpičkou je super praktické, jen nevím, jak na cesty, protože i po zamčení zůstává troška oleje v hrdle a je třeba ho důkladně vyklepat, jinak teče ven, takže na tohle před cestou dám bacha!

    Natálka (jsem líná se přihlašovat přes Google účet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těma očima mi záleželo na tom, co jsem měla namalováno. Určitě je jednodušší speciální přípravek. (Pumpičky si na cesty vždy přelepuji izolepou :)).

      Vymazat
  2. Výrobek mne zaujal a ráda bych využila i akce, ale musím počkat. Dnes se tam už nedostanu. Do budoucna aspoň vím, co si pořídím.

    OdpovědětVymazat
  3. Odlicovanie olejom milujem a holdujem mu uz takmer 4 roky a za ten cas sa neodlicujem nicim inym (az na vynimku, ktorou boli nejake odlicovacie balzamy).

    Zacala som velmi "zostra" odlicovacim olejom Shu Uemura, ktory stal jednak dve rakety a druhak nastavil latku pre ostatne neuveritelne vysoko. Doteraz nan s nostalgiou spominam a napriek vysokej cene si ho urcite kupim znova, ked bude prilezitost. Z financne dostupnejsich mozem odporucat The Body Shop, L`Oreal a Mixa (tie dva posledne menovane bohuzial len v zahranici). Vichy bol fajn, ale drahy v pomere k obsahu flakona; Balea bol sice lacny, ale rychlo sa mi minul. Za mna neodporucam Sephoru (po odliceni mi v okoli oci ostaval taky sivy povlak, ktory sa tazko zmyval), L`Occitane s bambuckym maslom (robil mi pred ocami hmlu), Caudalie (sice nestipal, ale slzili mi po nom oci) a uplny fail bol olej Shiseido, lebo obsahuje alkohol a odlicovat si nim oci bolo utrpenie, ktore som podstupila len asi 2x.

    Olej od Clinique mam doma od Vianoc (zahranicny Jezich este netusil, ze v roku 2017 sa zacne predavat aj u nas), ale este som ho nezacala pouzivat, a najblizsie si kupim asi ten od Biotherm alebo slamienkovy od Occitane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně z toho TBS Camomille úplně nadšená nejsem.

      Vymazat
  4. Ja pouzivam odlicovani olej od Saloos (mala som rozne druhy, argan, levandula, granatove jablko, striedam to). Posledny sa mi ale skazil, mala som ho asi otvoreny prilis dlho (asi tak 3 mesiace) a citila som tam nejaku zatuchlinu. V lete to ale nepouzivam, vtedy pouzivam na odlicovanie ine veci (mam suchu plet so sklonom k ekzemom a ked je v lete velmi teplo, nerobi mi ten olej dobre). mam este 1-2 v zasobe, ale uz si dalsie od Saloosu kupovat nebudem. vyskusam nieco ine. Pre niekoho maju ale velmi silnu, niekedy az mozno neprijemnu parfemaciu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos mám obecně ráda, ale taky už jsem měla pár věcí, co mi nesedly.

      Vymazat
  5. Ja som sa nejak nebola schopná vrátiť k odličovacím olejom, aj ekď som si ich pár vyskúšala. Mám normál až mastnú pleť a nejako mi vadia. Pena je pre mňa príjemnejšia varianta.

    OdpovědětVymazat
  6. V oleji jsem nalozena vždy v zimě, má alergicka pleť si libuje . Nyní jsem zkoušela na odlíčení žlutý olej Lancome je dost hutný a není vůbec špatný. Jak mi krém žádný od nich nesedí, tak tohle je příjemné.

    OdpovědětVymazat