pondělí 4. dubna 2016

Rouge Bunny Rouge aneb Sofistikovaný králíček

Ahoj kamarádi! 

Jak nejspíš víte z mého Instagramu, ve čtvrtek jsem byla pozvána na individuální prezentaci značky Rouge Bunny Rouge do Douglasu v Debenhamsu na Václavském náměstí.  

S potěšením Vám tedy v tomto článku shrnu své dojmy.  

Dostalo se mi milé a veskrze profesionální péče od vizážistky Veroniky Šorfové  (její stránky jsou www.nikkishorf.cz  ZDE).

O Veronice virtuálně vím už nějaký čas. Pokud Vám to uniklo, Veronika točila i videa na YT (ZDE), z nichž si opravdu něco odnesete.


Momentálně nějakou dobu netočí a já pevně věřím, že  se k tomu vrátí.  Ó, jak náš YT v beauty sekci pookřeje s každým profesionálem!
Popovídaly jsme si o drtivé většině produktů z portfolia značky. 

Pominu-li překrásné obaly (na nichž jsou - kromě králíčků - znázorněny složky, které daný výrobek obsahuje), obsah je pro opravdové fajnovky.

Sortiment není oproti jiným značkám tak rozsáhlý, je úsporně kompaktní s důrazem na vzájemnou propojitelnost a kombinovatelnost jednotlivých produktů  (což ovšem u mě vyvolalo dojem, že potřebuji všechno :)).
Značka pochází z Velké Británie. Zakládá si mimo jiné na kompozici přírodních ingrediencí a na pečujícím efektu  jednotlivých produktů i v sekci dekorativní kosmetiky. 
Výhradním distributorem u nás je Parfumerie Douglas a exkluzivním prodejcem je síť obchodů Douglas.

Na tomto místě  podotýkám, že jsem naštěstí u nás nenalezla sortiment na eshopech stojících mimo výhradního distributora, což kvituji s povděkem. Víte, jak mě pokoutný prodej irituje  (viz článek Prapodivný způsob podnikání v kosmetice ZDE) a jsem ráda, že jsem dosud nenarazila na nic, co by značku popsaným způsobem devalvovalo, jak se to děje mnohde jinde. 

České zastoupení RBR mi věnovalo novinkovou paletku Antigo, za což ještě jednou děkuji. Asi znáte mé předešlé nadšení z ptáčkové paletky Raw Garden Chronos, o to větší je má radost z možnosti vlastnit i Antigo. 
Paletka obsahuje 4 stíny s finišem,  který bych volně nazvala saténově sametový s decentním náznakem lesku  (zvlášť u nejsvětlejšího stínu). Barvy jsou poskládány od neutrální vanilky přes taupe až do zemitých tónů, tudíž jsou vhodné pro různé barevné typy pleti i pro různé barvy duhovky.  
Z několika prvních aplikací jsem nadšená. 
To bych nebyla já,  abych si něco nekoupila - když už jsem tam byla:).
Pořídila jsem si tři výrobky.

1) Vysoce pigmentovanou esenci s kapátkem  SKIN SOUL DROPS (1.599,- Kč / 15 ml).

Už jsem ukazovala na mém Instagramu. 
Tento produkt si časem zaslouží samostatný článek
Prozatím stručně shrnu charakteristiku:
- jedná se o esenci určenou k míchání  (s denním krémem, bází, sérem či olejíčkem);
- množstvím kapek (jedna až čtyři) si každá uživatelka tvoří vlastní intenzitu krytí  (a koneckonců i finiš dle základu použitého ke smíchání);
- v makeupové rutině kapičky eliminují jeden krok;
- esence obsahuje pečující látky;
-  na trhu je ve třech odstínech; 
- jedná se o "inteligentní produkt" tři v jednom  (tónovací krém,  makeup a korektor).

2) Tvářenku v tyčince Cheeks in bloom v odstínu Rubens  (čtyři odstíny jsou pojmenovány po malířích).
Stojí 850,- Kč. 
Běžně nejsem extra vyznavačka krémovek na tváře; podržím-li se malířské terminologie, moje "plátno na pokreslení" přeci jen vykazuje známky zkrabacelin:), tudíž některé krémovky prostě nevypadaly jednolitě.
Tato je něco zcela jiného.
Krémovost po aplikaci změní konzistenci a zpudrovatí, aniž by zmizel efekt "čerstvosti".
Výhodou u ní je rovněž zboření klasické poučky mastné na mastné, suché na suché.
Lze ji dát i přes pudr.  Či zapudrovat až po aplikaci.  
Lze aplikovat prsty i štětci. 
3) Rtěnku ve verzi Sheer v odstínu Jasmine Weighted Air (770,- Kč).
Co bych to byla za rtěnkového maniaka, kdybych si nějaké to patlátko na rty nepořídila :).
Vzhledem k typu produktu na rtech není tak zářivá jako v tyčince,  i přesto na rty dostanu tolik barvy, kolik si přeji.  Velmi slušně drží a je komfortní k nošení.  Jako bonus má velice šikovně seříznut vršek, tudíž je aplikace pohodlná.
Celý sortiment je hodný pozornosti. 
Já si určitě pořídím tekutý rozjasňovač Seas of Illumination v perleťovorůžovém provedení (na trhu je ve třech odstínech).
Ani ne tak ke klasickému rozjasňovačovému použití, nýbrž k míchání s makeupy pro glow efekt a zdravější odpočinutější vzhled anebo k použití jako podklad. 
Vypadá to totiž,  že  jsem konečně našla nástupce zrušeného Spotlightu od EL. 
Dále mě hodně zaujal balzám na rty v tubičce Kiss Elixir.
Konzistencí  (nikoli složením) je to - pro představu - něco mezi modrým Clarinsem a Eight Hour Cream od Elizabeth Arden. Voní po vanilce a domnívám se, že by to mohl být účinný noční regenerátor.

Jak víte, nejsem přílišným zastáncem bází pod makeup.
RBR Aqua Primer je však produkt, o jehož pořízení vážně uvažuji. 
Je to podkladová báze a zároveň hydratační prostředek.  A hydratace není nikdy dost.  Právě ho zkouším ze vzorku. 

Velice mě zaujaly pudry, jak fixační sypký transparent Diaphanous (se šikovnou síťkou pro aplikaci produktu), tak i Imperceptible Powder Evanescence - pudr kompaktní, obsahující poměrně hodně pigmentu, tudíž se dá použít i jako pudrový makeup, neb velmi slušně kryje.  Bohužel pro mě - nejsvětlejší odstín má žlutý podtón.

Již dost dlouho pokukuji i po tekutém makeupu Milk Aquarelle.

A teď ve čtvrtek jsem byla okouzlena konzistencí Tinted Moisturiser, který navzdory svému názvu  (tónovací hydratační krém) hezky jemně kryje  (cca na úrovni BB krému, tudíž více než jiné Tinted Moisturisery).
Za pozornost stojí i krémové oční stíny a pudrové tvářenky

Naprosto unešena jsem byla z tekutých třpytivých linek, které se dají aplikovat i přes celé víčko a rovněž míchat odstíny do sebe.  Být mladší a vyhlazenější, nenechala bych si je ujít a už bych je měla doma.

Okouzlily mě i Niche vůně.  Je to naprosto specifická záležitost, žádný standard, nic unifikovaného. 
Když jsme s Veronikou zkoušely shora uvedenou Sheer rtěnku,  použila jsem k odlíčení rtů RBR micelárku. Sundala mi rtěnku raz dva,  a to jsem přišla s rudou krémovkou a voděodolnou konturkou. 


Suma sumárum: užila jsem si bezvadné chvilky a dověděla se spoustu informací. A rozšířila si jak kosmetickou sbírku, tak i wishlist:).
Budu ráda, když mi v komentáři dáte vědět, zda od značky něco máte anebo co Vás ze sortimentu zaujalo. 

Přehled kompletního sortimentu včetně popisků a složení najdete na www.rougebunnyrouge.com.

Instagram českého zastoupení RBR naleznete ZDE  (mají i FB stránky), Veroničin Instagram je ZDE

Děkuji, že mě čtete.

Konec hlášení.
Pusu teta 

P. S. Recenze na všechny čtyři plné produkty  (darovanou paletku Antigo a zakoupené Skin soul drops, tvářenku a Sheer rtěnku) bude po důkladném ozkoušení. 

Stojan RBR v Dougasu v Debenhamsu
Paletka Antigo (na denním světle venku)
Obal paletky Antigo
Vzorečky k testování
SKIN SOUL DROPS
Rtěnka ve verzi Sheer v odstínu Jasmine Weighted Air (na denním světle venku)
Paletka ANtigo (na denním světle v místnosti)
Tvářenka v tyčince Cheeks in bloom v odstínu Rubens
Rtěnka ve verzi Sheer v odstínu Jasmine Weighted Air (na denním světle uvnitř)
SKIN SOUL DROPS
SKIN SOUL DROPS

7 komentářů:

  1. Ahoj, díky za hezký článek. Tyjo, strašně mě zajímá Skin soul drops, zní to fantasticky.. i ta tvářenka.. vlastně se mě zmocňuje pocit, že bych potřebovala všechno a to jen čtu a nevidím. Nebezpečné :-)
    Těším se na další recenze a asi se vypravím do Douglasu. Jsou zatím jen v Debenhams? Hezký večer M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, recenze na kapky bude tak brzy, jak to jen půjde. Prodává Douglas, nejen v Debenhamsu, ale nevím, zda ve všech pobočkách.

      Vymazat
  2. Marti, vcera jsem nabehla do Douglasu a odnesla si par vzorecku. Slecna konzultantka byla vynikajici. A paletku potrebuju, presne moje barvy, bohuzel byla ale vyprodana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čaues! Dost mi na různých místech holky píší, že paleta není k dispozici, pokusím se zjistit, jak je to se zásobováním.

      Vymazat
  3. Značka mě hodně zajímá, vlastním miniaturky parfémků, které jsem vyhrála na FB RBR, jsou úžasné a opravdu hodně netradiční. Zkušenost mám pak jen s očními stíny a velice mě láká tebou zmiňovaný pudr Evanescence (už jen kvůli názvu mé nejoblíbenější kapely :D). Díky za článek, na novou paletu mrknu.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak jsi mě zase nalákala na spoustu věcí, asi to tam vybílím na Shopping fever.. :-)) Zaujala mě rtěnka, tvářenka, báze, make-up.. Od RBR ještě nic nemám, značku znám, ale zatím jsem neviděla žádnou věrohodnou recenzi, takže tvoje tvoje recenze mi přijde fakt vhod, díky :)!

    OdpovědětVymazat