středa 13. září 2017

Collezione Caffè aneb Spojení Collistaru a kávy Illy v nové kolekci

Ahoj kamarádi! 


Dnešní článek nebude zaměřen na recenzi, ale na krátké představení nové kolekce Collistaru,  která vznikla ve spolupráci s kávou Illy a nese název Collezione Caffè.




Měla jsem možnost se dnes dopoledne díky pozvání českého zastoupení Collistaru účastnit tiskové konference v příjemných prostorách Kotelny 55 v pražském Karlíně, kde byla prezentace kosmetiky spojena s prezentací kávy Illy.


Dámy zastupující Collistar přednesly jak celkové informace o značce, tak i o jednotlivých produktových řadách.  Poslední část prezentace byla zaměřena na novou kolekci a rovněž na nově uváděnou řasenku Mascara Volume Unico (má obřích 13 ml a nádherný design). 


Na závěr pan ředitel českého zastoupení Illy pohovořil jak o kávě obecně, tak i o značce Illy a její filozofii. 
Mimochodem, moje Lungo bylo výborné. 


Collistar je značka italská a všechny produkty jsou bez výjimky Made in Italy.  Collistar je lídrem na italském trhu, kde působí přes třicet let.
Na trhu českém si produkty značky můžete pořídit v parfumeriích Douglas, a to již devět let.
Mottem je Ti amo Italia


Nová kolekce Collezione Caffè se stran spolupráce s Illy nese v kávovém duchu, přičemž i odstíny jednotlivých produktů nesou kafíčkové názvy.
 

Kolekce zahrnuje dva odstíny bronzerů/konturovacích pudrů, tři odstíny produktů na úpravu obočí, linky v kávovém odstínu, dvě čtyřpaletky v neutrálním spektru  (světlejší a tmavší), překrásné rtěnky v pěti odstínech a laky na nehty rovněž v pěti odstínech.
 

Měla jsem možnost  si produkty osahat a jestli jsem z něčeho šla do kolen, jsou to stíny a rtěnky. 

 
Stíny mají hedvábnou texturu, finiš se jeví saténově.
Využitelné budou pro všechny věkové kategorie.
Rtěnky jsou krémové, plné a s intenzivním pigmentem.
Chápete, že mě nejvíc rozřádily ty dvě dolní :).




(U swatchů i celkových náhledů berte prosím v úvahu umělé světlo).


Při odchodu jsem obdržela balení kávy Illy, novou řasenku Mascara Volume Unico,  lak na nehty a bronzer  (bohužel v druhém tmavším odstínu, který růžové Sněhurky mého typu i přes lehké opálení mít nemohou, aby to nebylo násilné. Je to krásný výrobek, dám ho do soutěže, tak sledujte můj Instagram. Jen o tom poinformuji české zastoupení a vyhlásím ji).




Lak v odstínu 320 Ristretto jsem musela hned nalakovat :).
Barevně ho nemá smysl popisovat, název vystihuje podstatu odstínu. 




 


Štětec je širší a plochý, manipulace je s ním snadná.
V první vrstvě kryl tak z 90%, nalakovala jsem dvě  (slabší).
Top coat jsem nedávala, ať vidíte jeho efekt. 


Suma sumárum:
 


Kolekce je překrásná
Dá se s ní vytvořit jak jemnější denní look, tak i přidat na dramatičnu.
Kombinace neutrálních odstínů na očích a výrazné rtěnky je moje podpisová a chodím tak nejčastěji. 

O řasence napíšu, až ji ozkouším. Slibuje modelaci řas "šitou na míru" formou zhuštění a posílení řas zevnitř  (za pomoci peptidů a panthenolu).
Prodává se v setu s kajovou tužkou jako dárkem.
 


Novinky stojí za pozornost a protože se Dny Marianne kvapem blíží, pospíšila jsem si aspoň se základními informacemi. 

Na YouTube Collistaru je několik klipů s novou kolekcí, tak se můžete podívat, jak vypadá v akci  (a mají nádhernou modelku).


Máte něco oblíbeného z portfolia Collistaru? A chutná Vám Illy? Ráda si počtu, jako vždy. 


Děkuji, že mě čtete. 

Konec hlášení.
Pusu teta


P. S.: O Collistaru jsem již psala několikrát.  Globálnější článek "Budu Star s Collistar" naleznete ZDE
Další články  o produktech si můžete připomenout například i v Tetčině ročence - Premiantech 2016v Obóčopostu anebo v Péči o rty.

6 komentářů:

  1. Ahoj Marti, za mna Collistar moze byt :D Mala som maskaru, ta bola fajn, lesky, nejake ruze a laky. Teraz pouzivam nejaky krem na nohy a ten sa tiez da. Ale co NUTNE POTREBUJEM je sada Nero Sublime, mala som asi 30 vzoriek kremu a sera a uz cele mesiace chodim okolo FANN parfumerie s tym ze "nie, Nero Sublime" nepotrebujes..nepotrebujes...NEPOTREBUJES" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sérum je pecka. Ale nechci tě nahlodávat ...:))

      Vymazat
    2. Collistar tak nejak obchádzam. Z tej rady Nero Sublime som mala krém a ten bol výborný, hoci som sa dosť bála neobvyklej farby. Popri ňom som dostala vzorku séra a tiež som mala pocit, že výborné. Mám túto radu v hlave zaradenú v kolónke : "ešte si to určite kúpim". Tiež som mala vzorku telového krému anti_age lifting, ale ten bol dosť lepkavý a asi kvôli anticelulitídovému účinku bol chladivý a nesedela mi ani jeho vôňa. Čo sa týka dekoratívky, voľakedy pred 100 rokmi som si kúpila očné tiene mono...neviem presne ako sa volali, ale boli také štrukturované ako zlisovaný meteority púder od Guerlainu a tie mi teda vôbec nesadli. Mám ich zaradené ako to najhoršie, čo som na očiach mala :). Strašne to prášilo a namiesto dúhového efektu na viečku, ktorý mal vzniknúť akože zmiešaním všetkých tých malých plôch v troch farbách, vznikla farba, ktorú vopred pred kúpou toho tieňa nedokážeš predvídať. A po pár hodinách (doslova) boli z oka preč alebo zliate v záhybe oka...Skrátka celé zle. Potom som mala myslím ešte nejaké mono klasické jednofarebné, ale tiež prášili. Od vtedy dekoratívku len zvedavo popozerám, ale nekupujem. Teraz na tejto novej kolekcii ma zaujali laky na nechty a farebne tie paletky tieňov - skôr tá svetlejšia. A tiež by ma zaujímalo ako sú na tom tie bronzujúce púdre...aj keď zrejme by som šla skôr do Guerlainu. Mám k tejto značke taký rozpačitý vzťah.

      Vymazat
    3. Já jejich bronzer nikdy neměla, ale je to jeden z jejích vedoucích produktů. Z dekorativky mají úžasný gel na obočí, ten jsem měla snad 5x minimálně.

      Vymazat
  2. Môj komentár mi záhadne zmizol v čiernej diere počítačového vesmíru :). Tak len zopáknem, že sérum Nero Sublimo som si kúpila na Tvoje odporučenie a bola som maximálne spokojná. Asi využijem zase nejakú zľavu a kúpim znovu.
    Sľubne vyzerajú aj tie dva červené rúže, ale nejak som sa rozšupla z jesennej kolekcie Dioru, tak sa musím krotiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to zlobí, Leni. Každý komentář, co napíšu, zveřejňuji z mobilu nadvakrát. Co máš z Diora ? :)

      Vymazat