čtvrtek 15. září 2016

Douglas Palladium aneb Grand Opening (a můj wishlist nejen na Dny Marianne)

Ahoj kamarádi!


Jak jste možná sledovali včera na mém Instagramu (v postech i ve Stories), zúčastnily jsme se s Pavlou @ohmybeautifullife (Pavlin blog: www.ohmybeautifullife.com)  slavnostního otevření pobočky Parfumerie Douglas v Palladiu Praha

Dnes se pobočka otevřela všem zákazníkům.


Na Instagramu jsem průběžně provedla pár shrnutí svých postřehů, v tomto článku stručně zesumarizuji poznatky.

Pobočka se nalézá v patře -1 a je rozlehlá, moderní, sofistikovaná, přehledná a uživatelsky příjemná.


Naleznete v ní mnoho značek, ať už HE  (jako Dior, Chanel, Guerlain apod.), tak i značek exkluzivně prodávaných v ČR prostřednictvím Douglasu  (například moje milované Teaology, Collistar),  dále moje stálice  (Clinique, Bobbi Brown, Estée Lauder) či privátní značky Douglasu a sortiment pro mláďata  (NYX hned vlevo u vchodu).
Zároveň zde najdete značky, které nově vstoupily na náš trh  (Smashbox či Diego Dalla Palma).
A těšit se můžeme na vpravdě historické datum 11.10.2016, kdy přivítáme Tom Ford Beauty! (Parfémy už u nás nějakou dobu jsou a jsou božské). Rtěnku TF naleznete zde na blogu ve článku "Novinky začátku roku 2016 aneb Nakročeno do kategorie Zázraky" či pod štítkem Zázraky a přízraky 2016.

Dle informací paní z PR Douglasu by po novém roce měla přijít,  cituji "největší pecka". Co to bude za značku, mohu pouze spekulovat a snít... (Nu, já bych chtěla Burberry, ale není to v mé gesci:)).

Bohužel chybí stojan RBR, budu tudíž stran Rouge Bunny Rouge nadále řádit zejména Na Příkopech a v Arkádách.


Stojan Dioru  (i Chanelu) je velkolepý, jedná se v podstatě o Shop in Shop,  jak jsem vždy obdivovala v Douglasech ve Vídni  (zejména na Kärtner Strasse).
Naše pobočka je již plně srovnatelná a srdce i oči kosmetického nadšence a fajnšmekra plesají.

Velké prodejní místo má i Lancôme

Gondola Guerlainu rovněž nenechá nikoho v klidu :).

A příznivkyně Bobbi Brown uspokojí své tužby u krásného stojanu.

Lákadel je mnoho.  Na detailní zkoumání jednotlivostí z důvodu blízkosti mé kanceláře bude prostoru až až a obávám se, že mě to tam "vcucne" hodně často:). 

Mimopražským rozhodně doporučuji výlet.  Nemusíte už jezdit za hranice.  Tato pobočka za návštěvu stojí v míře vrchovaté.


I zde děkuji českému Douglasu za pozvání, milým hosteskám za péči,  vizážistkám jednotlivých značek za fundovaný rozhovor, všem konzultantkám, které mě jako stálého zákazníka z ostatních poboček  poznaly, za příjemné setkání a v neposlední řadě Pavle za společnost a doprovod. 


A nyní již k mému wishlistu do Douglasu  (neříkám, že vše zrealizuji naráz při Dnech Marianne:)):

1) Dior: podzimní kolekci už jsem vyplenila, potřebuji však Rouge Dior 080 Red Smile. Tu potřebujeme všechny :). (celkový článek o Dioru: "DPH aneb Diorova přidaná hodnota", ostatní pod štítkem Dior)
2) Guerlain: paletka  (ještě si upřesním variantu; ta textura!!!) a Lingerie de Peau makeup.
3) Collistar: sérum Nero Sublime  (recenze na něj je zde na blogu ve článku "Budu Star s Collistar") a odličovací přípravky  (moje stálice mléko a tonikum).
4) Teaology: minimálně péči o tělo  (recenzi na výrobky značky najdete na blogu ve článku "Čajový obřad")
5) Douglas Home SPA: další sprchové pěny.
6) Alterna: kaviárová řada  (články o Alterně naleznete pod štítky Alterna a Vlasopost).
7) Bobbi Brown: potřebuji už konečně štětce!  (články jsou zde na blogu pod štítkem Bobbi Brown či Zázraky a přízraky).
8) Rouge Bunny Rouge (recenzní články zde na blogu naleznete pod štítky Rouge Bunny Rouge či rbrczteta): nezbytně nutně potřebuji Aqua Primer v plném balení,  a to hned :). A také Allegrii vůni.  Atd.atp. :).
9) ...až přijde Tomík....

Clinique si zrealizuji v butiku, páč tam prakticky bydlím:).

EL nové PCE Hi-Lustre nakonec nezaujaly natolik, abych měla potřebu je vlastnit.  První variace PCE, kterou nekoupím  (texturou jsou na mě až moc voskovitě klouzavé).
Smashbox prozkoumám detailněji  (byť přehled o sortimentu rámcově mám. Jednak tu kdysi byl a jednak jsem strávila poměrně dost času u stojanu v polské Vratislavi).


Co si plánujete pořídit na Dny Marianne v Douglasu?
Ráda si počtu, jako vždy.

Děkuji, že mě čtete.

Konec hlášení.
Pusu teta


P. S.:  Vzhledem k množství lidí na Opening party a světlům jsou fotky jen rychlé momentky. Nechtěla jsem zasahovat ostatním účastníkům do prostoru. 


S Pavlou
Pavla tomíkuje :)

11 komentářů:

  1. Děkuji za krásný článek, v polovině října jedu do Prahy na školení, doufám, že budu mít čas a možnost Douglas navštívit.
    Na Dny Marianne se chytám zítra (Brno), na vaše doporučení používám už nějaký pátek All about eyes, takže je nutné doplnit zásoby, chci vyzkoušet také All about lips. Jinak pokukuji po pečující kosmetice od Clarins. Dekorativku asi tentokrát pořizovat nebudu, péče je přeci jen důležitější.
    Přeji Vám hezký den. Jana P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ano, péče je základ, dekorativka nadstavba :)

      Vymazat
  2. Já bych si přála Dior rtěnku a asi jen nějaký kvalitní pudr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, u Diora si rozhodně vybereš. Já taky ještě musím všechny nové odstíny řádně prozkoumat. Pudřík chceš jaký? Jestli sypký, tak je výborný Diaphanous od RBR či Souffle d'Eclat od ysl. Pro smíšenky a mastnější Dior Nude Air.

      Vymazat
  3. No tak takato parfumerka je snom kazdej milovnicky kozmetiky, pri najblizsej navsteve Prahy ju urcite nevynecham :) Mimochodom v SR parfumy TF predava FAnn, zamilovala som sa do Neroli Portofino, ale nakup strategicky posuniem smerom k Vianociam, tam by totiz mohol spadnut do kategorie #platilmuz :D

    Na Dni Marianne si v Douglase nekupim nic, lebo ho na Slovensku nemame, ale inak moj wishlist obsahuje 4 polozky - krem Multi-Active jour od Clarins, Turnaround tonikum a Pretty Easy eyeliner od Clinique a mascaru Full Lash Volume od Shiseido. Ale samozrejme som flexibilna a dalsim pripadnym ulovkom (napriklad vo forme Clinique Pop Matte) sa nebranim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci z kategorie #platilmuž Tomíkovu Mandarinku a Allegrii od RBR :). Máme tu stříbrnou svatbu. ...a budou vánoce :)

      Vymazat
  4. Tak to ti závidím s těmi EL rtěnkami, mě to ještě pořád nepustilo :)). Rtěnku Dior taky budu potřebovat, stejně tak novou Lancome (ta má moc hezký balení) a ve Fannu si asi pořídím EDP Stella McCartney. A určitě ještě spoustu dalších věcí. Děkuju za info o Tomíkovi, za celý report a jsem taky dost zvědavá co bude ta novinka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čoveče, já ty hajlustračky včera znovu prubla a láska to nebyla. To je u mě divný :). Lancôme rtěnky miluju dlouhodobě - Absolutky.

      Vymazat
  5. Nuž, vzhľadom na to, že Douglas na SK nie je, iba krochtám blahom. Ale začala som si plniť wishlist krásnymi vecičkami - do Vianoce je už menej ako 100 dní :)). Už som si aj jednu položku odškrtla, sérum od Collistar :))).
    A keďže október (a moje narodeniny) sa blížia, určite príde Dior Rouge Dior, buď matt 999 alebo klasika 080 vo vynovenej verzii.
    Vďaka za všetky tipy.
    Dni Marianne ma nechávajú chladnou vzhľadom na minimálnu zapojenosť slovenských obchodov ˇ:(:

    OdpovědětVymazat