čtvrtek 3. prosince 2015

Vánoční soutěž s Clinique

Ahoj kamarádi!

Jak už víte z mého Instagramu,  v českém Clinique byli tak laskavi a věnovali mi pro vás dvě krásné palety do soutěže.

O tu první z nich můžete soutěžit na mém Instagramu,  o  tu druhou, tedy překrásnou PRETTY EASY EYE PALETTE  zde u tohoto příspěvku. 

Paletu jsem si již sama zakoupila, takže mohu potvrdit, že se máte na co těšit.

Paleta obsahuje 8 stínů All About shadow ve třech finiších (mat, lehký shimmer a shimmer) a dvě zmenšené verze Skinny Stick vysouvacích tužek v černé a tmavě hnědé barvě. 

Na vlastní víko potvrzuji, že ani matné stíny nepráší  (takže se nenechte zmást různými tvrzeními, že matné stíny práší vždy, není to prostě pravda). 

Kdo milujete Clinique osmičky, tedy palety Wear everywhere... , přijdete si na své.  Kdo je neznáte nebo nemáte, budete velmi příjemně překvapeni.
Osmičky i tato Prettyna se objeví v příspěvku o mých nejlepších paletách letošního roku  (na IG mám hashtag #zazrakyaprizraky2015). 

Můžete se zúčastnit obou soutěží, tedy zde i na Instagramu.

Podmínky soutěže tady na blogu jsou následující:
1) sledujte mě zde a/nebo na Instagramu  (nedávám jako podmínku striktní sledování blogu, protože vím, že někomu dělá googlí materie potíž - za každého přihlášeného k odběru však budu nesmírně ráda). Stačí, když mi napíšete do komentáře pod tento příspěvek, kde mě sledujete a Váš nick nebo jméno plus kontaktní email. Anonymní komentáře prosím o uvedení jména a emailu).
2) je slušné sledovat i český Clinique, když věnoval ceny.  Můžete na Instagramu (@cliniquecesko) nebo na FB nebo na obou.  Prosím, do komentáře pod tento příspěvek napište,  kde sledujete.
3) Do komentáře pod tento příspěvek napište Váš nejoblíbenější Clinique výrobek;  pokud ještě žádný nemáte, uveďte prosím, po jakém toužíte.
4) Soutěž je otevřena pro všechny, kterým bude v den ukončení soutěže více než 15 let a kteří mají doručovací adresu v České republice nebo Slovenské republice.
5) Soutěž končí v úterý 8.12.2015 ve 12.00 v poledne. Jeden výherce bude vylosován (ručně či za použití random.org) a kontaktován přes email, který zde v komentáři uvedl.  Nepřihlásí-li se výherce do tří dnů od mého oznámení výhry, bude vylosován náhradní výherce. 

Prosím, přečtěte si podmínky důkkladně, ať nemusím zbytečně vyřazovat.

Přeji hodně štěstí a užijte si předvánoční čas!

Děkuji,  že mě čtete.

Konec hlášení.
Pusu teta

Paletu do soutěže věnoval Clinique.  Soutěž pořádám o vlastní vůli pro Vaši radost. Ještě jednou děkuji Clinique. 

112 komentářů:

  1. Sleduji na instagramu tebe i clinique jako adeelzam.lifebabylove_blog.
    Adelkazamrzlova@seznam.cz
    Od Clinique nic nemam a chtela bych neco z dekorativni kosmetiky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ooha toto je nadherna paletka ♥
    sledujem ako @peackapples
    mail: peackapples[at]gmail[dot]com
    Z clinique mam celkom rada ocne linky, color pop rtenky a rasenky, aj ked urcite vyhrady voci nim mam. A chcela by som skusit prave ocne tiene :) Pocula som na ne samu chvalu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, sleduju tebe a Clinique na instagramu jako radmiska. Mail radka.nedbalova@seznam.cz. Zatím jsem od Clinique nic nezkoušela, ale ráda bych zkusila hlavně pleťový krém.
    Přeji krásné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá teto, sleduji tě na instagramu Iveta_zaparkova. Tady na blogu taktéž :)) muj meil zaparkova@gmail.com Clinique sleduji na IG. Clinique darecky prinese letos poprve Ježíšek, tak teprve čekám. Dle vzorečků mam rada 3 lotion. Zálusk mam na popinu. Uz se na ni do clinique chystám.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá teto! Můj nejoblíbenější produkt od Clinique je Wear Everywhere Pinks a hned v závěsu Čikyna Nude Pop :) a z péče odličovací balzám. Za moji velkou lásku k této značce (a nejen k ní) vděčím tobě, za což bych ti chtěla moc poděkovat! :) zároveň děkuji jak tobě, tak i Clinique ČR za krásnou soutěž! Sleduji jako adii1008 na IG :)
    Přeji hezký den!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Marti,
    na ig Tebe i Clinique sleduji jako radunkam na fb Clinique jako Radka Macurová. Ráda bych sledovala i blog ,ale nevím jak🙈. Můj oblíbenec je CC cream.
    Radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Marti,
    na ig Tebe i Clinique sleduji jako radunkam na fb Clinique jako Radka Macurová. Ráda bych sledovala i blog ,ale nevím jak🙈. Můj oblíbenec je CC cream.
    Radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Marti,sleduji tebe i cliniquecesko jako @pavlinkaaak a email je pkonstacka@gmail.com. Od Clinique mam nejradeji High impact mascara,kterou mam ted od tebe v cestovni verzi, ahoj Pavla

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, sleduju tebe a Clinoque na IG jako bara_tr. Od Clinique ještě nic nemám, ale ráda bych vyzkoušela jejich oční krém Superdefense. Můj email je bari2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Paletka je krásná, to je pravda. Od Clinique jsem bohužel zatím nic nezkoušela, ale moc mě lákají rtěnky pop, květinkové tvářenky nebo mě moc zaujala paletka neutrálních stínů. Na IG sleduji profil @cliniquecesko pod nickem Aklly01
    e-mail je: janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, tebe sleduji vsude, Clinique na instagramu. Doma mam pouze jednu tvarenku a cubinu. Pro me je znacka celkem financne vzdalena, rada bych si nasetrila na peci.

    Tereza :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vážně krásná paleta! Lidé z Clinique jsou moc milí, a ty samozřejmě taky. :)
    Od Clinique mám nejraději rtěnky Lip Pop, protože jsou skvělé. Jdu si namalovat pusu! :)
    Sleduju (aspoň doufám) jak tady tak na ig jako @propadlodozivota.
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Marti, díky Tobě mě Clinique láká víc a víc, tedy i tato paletka :) zlákat už jsem se nechala Popinkama a určitě si chci pořídit a zkusit řasenku, protože za boha nemůžu najít tu pravou. Dam šanci High impact..clinique sleduji jak na Fb, tak IG. A na Instagramu u tebe jako Matyrysa :) přeju krásný den a díky za soutěž. Martina (martulka.h@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Martin, na IG sleduji tebe i Clinique jako beautybykaty. I tato paletka je nádherná, tak zkusím polechtat štěstěnu i zde. Kateřina Burešová beautybykaty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Clinique jsem si oblíbila tvářenku Cheekpop Heather. Krásný design i barva.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  17. Sleduju Tebe i Clinique na IG jako myslikat :) Od Clinique jeste nic nemam, chtela bych paletku stinu, ale rtenky maji taky krasne :) Dekuju za soutez :)
    myslivcova.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím,

    sleduji tady i na instagramu (@bajcaklimes), Clinique sleduji také. Ještě od této značky nic nemám, ale udělám si sama sobě Ježuchu a nadělím si něco z péče, možná 3 krokové čištění pleti. Každopádně paletka by mě také moc potěšila :).

    Kontaktní e-mail poprosím použít klimesovabara@seznam.cz. Přeju klidný pátek a hezký víkend ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Martin, na IG sleduji tebe i Clinique jako beautybykaty. I tato paletka je nádherná, tak zkusím polechtat štěstěnu i zde. Kateřina Burešová beautybykaty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Clinique jsem si oblíbila tvářenku Cheekpop Heather. Krásný design i barva.

      Vymazat
  20. Obě ty paletky jsou úžasné, ale tahle mě chytla za srdíčko víc <3
    Sleduji přes Google pod tímhle jménem a i na Instagramu. Clinique sleduji taky na IG, littlegem@seznam.cz
    Mám hrozně ráda High Impact řasenku, tu klasickou tmavě zelenou, na spodní řasy je to bomba, a původní čubinky, hlavně odstín Mega Melon.

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Odebírám tvůj blog přes Bloglovin, Google v tomto směru nějak neovládám. Na IG samozřejmě taky, jako Jahodavcokolade (jahodavcokoalde@gmail.com). Clinique sleduji na Insta, i na soukromém FB profilu.
    Od Clinique mám nejraději Chubbyny, Popku (Bare) a oranžový oční gel-krém.

    OdpovědětVymazat
  23. Dobre tak este raz, zabudla som mail : darinazilkova@yahoo.com

    Historicky prva GA ktorej sa zucastnujem,a to kvoli tomu ze 8.12 mam narodeniny , tak mozno sa postasti :) sledujem na IG aj tu, @darinazilkova. Z Clinique je vela veci co mam rada , ale asi uplne najviac odlicovac take the day off, moisture surge krem a all about eyes a samozrejme cheek pop a lip pop :) Na clinique si ma naucila ty a za to ti dakujem <3 :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, sleduji jak clinique(fb i ig), tak tebe na ig, zde na blogu jsem pravidelnym ctenarem :-)...na ig sleduji pod lenkaboh . Z clinique zatim nevlastnim nic, ale cim dal se utvrzuji, ze nutne potrebuji at uz dekorativku, tak i nejakou tu peci. Dekuji za krasnou soutez :-) lenka.westova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj teto, sleduji tě všude. Tady jako Adriana Gröschlová, na IG jako Adrianag222. Clinique sleduji na IG. Z Clinique mám nejraději rtěnky Pop Lip. Vlastním čtyři milované Popinky a po vánocích se chystám na další, rozhodně musím mít tebou doporučenou Party pop, pže jak jsi správně odhadla, je to přesně moje barva. Tvůj cit pro barvy je neuvěřitelný, dokážeš správně poradit i tzv. "na dállku". Klobouk dolů:)) Můj kontaktní e-mail je: Groschlova@spspraha.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, sleduji Tě na instagramu jako Nemeckova.Luc a sem pravidelně číhám také.: )Clinique od kterého jsem zatím nic nezkusila, sleduji též na IG. Láká mě zkusit cokoli z dekorativní kosmetiky, na kterou slyším samou chválu,ale nebránila bych se ani pečující kosmetice pro susenkovou pleť..můj e-mail je Nemeckova.Luc@seznam.cz. Hezký zbytek dne✋

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, sleduji Tě na instagramu jako Nemeckova.Luc a sem pravidelně číhám také.: )Clinique od kterého jsem zatím nic nezkusila, sleduji též na IG. Láká mě zkusit cokoli z dekorativní kosmetiky, na kterou slyším samou chválu,ale nebránila bych se ani pečující kosmetice pro susenkovou pleť..můj e-mail je Nemeckova.Luc@seznam.cz. Hezký zbytek dne✋

    OdpovědětVymazat
  28. Sleduji Clinique na obou dvou frontach, nejoblibenejsi vyrobek je jednoznacne oboco pena, kterou jsem poridila #napopudtety ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, tebe i Clinique sleduju na Instagramu jako holka_hnedooka. Mám ráda čubiny a pokukuju po nějaké té péči. Můj email je muj.soutezni.mail@gmail.com

    Hezký předvánoční čas, Jana

    OdpovědětVymazat
  31. Já sleduji jak clinique tak vás na IG. Můj nick je neladuskova a e-mail neladus@seznam.cz. Od clinique mám pop rtěnky a dělám si zálusk právě na nějakou paletku nebo pop tvarenky. Přeji hezký zbytek dne. 🙋🏼😊

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj! Od Clinique mam zatim jen make up antiblemish sol. a jsem moc spokojena. Na IG jsem jako lenka.oty a sleduju tebe i Clinique. Muj email je lenka.oty@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj! Od Clinique mam zatim jen make up antiblemish sol. a jsem moc spokojena. Na IG jsem jako lenka.oty a sleduju tebe i Clinique. Muj email je lenka.oty@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji Tebe i Clinique na IG jako Hancqa. Od Clinique mám zatím 3 kousky z dekorativky a všechny vlastně #napopudtety, ale vybrat z nich jeden nejde, všechny jsou boží. Teď jsem začla pokukovat i po pečující kosmetice, tak snad něco vyberu hancqa@Gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Zkusím štěstí i tady:) Tebe sleduji na IG jako lindastankov a taktéž i Clinique.
    Od této značky bohužel nic nemám, jelikož je to pro mě finančně dost náročné, ale možná jednou až odejdu z mateřské, si na něco našetřím:) A hodně bych chtěla vyzkoušet jejich dokonalé rtěnky!
    E-mail: linda.stankov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Clinique i Tebe sleduji na instagramu jako Gayatri_cz :) Jinak já bych blog ráda sledovala přes GFC, Google + vůbec nepoužívám:( Ale když dáváš echo na instagramu, tak se hned vždycky prokliknu přes odkaz co tam máš, tak to je asi nejrychlejší :) No a od Clinique já nejvíc miluju paletky Wear everywhere... a za mě je Clinique značka roku a naprostý objev, i díky Tobě a Ježíšek mi přinese skoro jen samý Clinique :D
    Jo a máš můj obdiv že příspěvky píšeš z telefonu, nechápu, to bych já nedala :)
    beautyofbodyandmind@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tebe i Clinique sleduji na Instagramu jako @misa.ehrenbergerova a život si neumím představit bez Clinique cream shaper for eyes. Určitě si pořídím i to tělový máslo deep comfort, po něm moje srdce touží ;-) misa.e@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Jeee to by byl milý dáreček... @_sabaka sleduje na instagramu tebe i clinique česko, a tady i přes bloglovin tebe. A nejraději mám asi Chubby sticky na rtíky...svědčí o tom asi má sbírka odstínu. Stíny jsem zatím bohužel nevyzkoušela, tak třeba bude příležitost a nově mě láká gel na obočí. Kontaktní mail je s.psotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Marti, sleduju Tě na istagramu pod nickem @alilunka, taktéž na insta i Clinique. Nejradši mám řadu Moisture surge (díky Tobě:) a potom BB a CC cream a Beyond perfection makeup. Alice :) alilunka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Marti, nedá mi to a taky se přidám :) Sleduji tě tady i na IG :) A Clinique na IG. Třeba se na mě usměje štěstí, mám té kosmetiky málo, že :D :D :D
    A teď ta těžká část.... já nemám oblíbený výrobek CLinique, mám jich totiž hned několik. Určitě jsem si zamilovala hodně povedený makeup Beyond Perfecting, i když na můj EL nemá co se týče výdrže, po těch ostatních stránkách je fakt perfektní. Zbožňuje všechny Popinky Pipinky co doma mám, a taky Čikiny (a těch mám bohužel málo :D.... Veru asi nedostihnu ale určitě bych ráda ještě nějakou koupila). Výborné jsou Wear everywhere paletky, které mám tři a kdybych mohla, tak chci všechny, protože jsou fakt perfektní. Hlavně ta růžová. Miluju taky All about lips a High Impact řasenku. Dlouho jsem již neměla, ale je to dokonalý odličovač, dvoufázový Take the day off. A taky zbožňuju Čubičky, jak v balzámové verzi, tak v Intense verzi. No, to by bylo tak prozatím vše. Chystám se na konturky na rty které jsou hodně chválené a myslím, že to bude další oblíbený výrobek. Musím omrknout až budu v Praze :) Snad jsem na nic nezapomněla.
    hatko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, a zapomněla jsem na své oblíbené Antiblemish BB :)

      Vymazat
  41. Ahoj, sleduji tě na IG a Clinique na IG i FB.
    Žádný produkt od této značky jsem ještě nikdy nevyzkoušela, bohužel.. �� Ale tak moc se mi libi a chtěla bych od nich konečně něco mít a zkusit. Pro mě jako pro studentku to není uplně nejlevnějším záležitost.. :/
    tak doufám, že se na mě usměje štěstí!
    Marie Mádrová
    Madrovamaruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, sleduji na instagramu jako lucik.kol (tam sleduji i Clinique) :). Můj nejblíbenější produkt je pop tvářenka, mám jeden kousek a toužím po dalších ♥.
    kontakt: kolodziejova.L@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduji IG tety i značky Clinique (ihannyf).
    Mé nejoblíbenější produkty jsou: z dekorativní kosmetiky rtěnky Pop Lip a z pečující kosmetiky oční krém All about eyes! :)
    hanafoldynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduju na IG jako andey4 .. Muj vysneny produkt je cubina prozatim .. Andey4@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Martinko! Sleduju tě všude 😍 a žeru tě všude! Clinique sleduju rovněž a žeru rovněž 😄 osmičku stínů mám v šedých tónech, cheek pop heather je moje nejlepší tvářenka a o poplipkách asi netřeba mluvit, už mám 3 ☺️ Můj mail je bhyvnarova@gmail.com
    PS děkuju za skvělou soutěž!

    OdpovědětVymazat
  46. Sleduju na IG jako andey4 .. Muj vysneny produkt je cubina prozatim .. Andey4@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  47. Marti sleduji te hrooozne dlouho a sleduji i Clinique :-* @editachrapava...moje nejoblíbenější od Clinique jsou čubičky ...zejména v odstínu Super strawberry, na kterou jsi me privedla ty protoze jsem ji vyhrala u tebe a uz mam treti:D a potom asi Cheek pop odstin Heather...:) a z pecujici kosmetiky urcite odlicovac Take the day off a DDML :) edit.chrapava@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, sleduji tě (vás) na ig a Clinique taky :) zatím jsem toho moc od Clinique nezkoušela ale asi nejraději mám ze své mini sbírky chubby stick :))
    Kontakt: zuzana.masterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, sleduji tě (vás) na ig a Clinique taky :) zatím jsem toho moc od Clinique nezkoušela ale asi nejraději mám ze své mini sbírky chubby stick :))
    Kontakt: zuzana.masterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Sleduji na insta a možná i tady (jsem z těch, komu dělají google kruhy problém) 😄 Clinique sleduji na insta. Nej je pro mě určitě fíková tvářenka 😊 A stíny ještě nemam! 😉
    barunka00@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Sleduji na instagramu, stejně tak Clinique :) jako karolla.ed. Nemám zatím nic, ale hrozně bych toužila po celé sbírce Cheek Pop :D :D
    edelmannova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Tahle paletka je taky krásná, tak se zapojuji na obou frontách, jak instagramové tak blogové! Sleduji tě překvapivě na IG (@terezkamk ;-) ) s asi i tady. Alespoň jsem se o to snažila, ale pořád ne a ne některé googlovské pochody pochopit... Clinique sleduji také na ig i na fb.

    A můj nejoblíbenější produkt jsou prostě čubiny! Chubby stick na oči je prostě skvělá! A na rty mám taky ráda.

    zirafka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Teto :)
    Sleduju Te skoro od začátku na IG, momentálne pod nickem DZINY-TY.GY.1
    Odberatelem blogu sice zatím nejsem, nicméně sem chodim vcelku castu, zvlášť když das echo na IG :).
    Clinuque vyrobky jsem osobne začala pouzivat vcelku nedavno a hlavne na Tvuj popud :D. Oblibila jsem si hlavne cistici peci (3 kroky), dale mam tu super hydratacni masku na noc a z dekorativky jsem se nechala nalakat na rtenku Pop :D. To je zatim vse. Ale treba se brzy moje sbírka rozroste ;).
    Pěkný věcer!
    Jana, dziny@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Jee omlouvám se za překlepy!!! Psaní z mobilu je prostě hrůza. A jen pro úplnost dodávám, ze Clinique také sleduji přes svuj IG účet.

      Vymazat
  54. Paletka vypadá uzasne! Sleduji Tebe i clinique cz na IG jako marthy.j a bohužel zatím nic od clinique nemam, i když díky Tvým příspěvkům je to hodně zvláštní. Moc toužím po rtence a tvářence, tahle paletka me ale taky dostává.😊 Email: janovska.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Paletka vypadá uzasne! Sleduji Tebe i clinique cz na IG jako marthy.j a bohužel zatím nic od clinique nemam, i když díky Tvým příspěvkům je to hodně zvláštní. Moc toužím po rtence a tvářence, tahle paletka me ale taky dostává.😊 Email: janovska.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj teto,
    rádá si zasoutěžím i zde na blogu. Sleduji tě na IG a i zde na blogu tě mam přidanou do kruhů (snad to znamená, že tě i tady sleduju, moc tomu Google+ nerozumím). :-D Clinique sleduju na FB a i na IG. A múj nejoblibenější produkt z péče je hydratační maska Moisture surge a vlastně celá tato řada je skvělá.

    Přeji hezký den a děkuji moc za tuto soutěž.

    Sabina

    OdpovědětVymazat
  57. Sleduji na instagramu jako eva richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Nic od teto značky nemam, libi se mi jejich rtenky

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj teto. Sleduji na instagramu Tebe i cliniquecesko jako veruberuuu.

    Už asi 3 měsíce nejsem clinique panna!! Můj prvni výrobek je noční hydratační maska, která se mnou spí každou středu :-) je skvělá! No a Ježíšek mi nadělí jeden z letošních vánočních setů! A to jen díky Tobě a Tvým recenzím :-* těším se jak malá! Ve třiceti už je na čase vyměnit z poličky niveu co si budem povídat ;-) krásný den teto!

    konarikova.veronika@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. sleduji tebe i clinique na insta jako @aprincesna, na FB Adriana Vídeňská, to samé asi přes google+ (s tím se úplně nekamarádím, přesto doufám, že mi články od tebe budou na bloggeru samy naskakovat ;-)) S maminou milujeme clinique happy parfémy už řadu let, nejvíc verzi in bloom :-) a dnes jsem se tě vlastně přišla na blog zeptat - nevíš o vánočním setu miniatur vůní clinique - zda je už (nebo ještě?) v prodeji? děkuju!!
    aprincesna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem po vůních cíleně nešla. Když budu zdravá, kouknu se ti v pondělí v Clinique a napíšu.

      Vymazat
  60. Ahoj :) Sleduji tebe i Clinique na instagramu jako karolina_rihoskova :) Email mam rihoskova.karolina@seznam.cz :) Můj nejoblibenejsi vyrobek od Clinique je urcite High Impact mascara, ale uz dlouho touzim po nektere jejich paletce (a tahle je prekraaaaasnaaaaa) a rtence plum pop :) A dekuju moc za tuto soutez ;))))

    OdpovědětVymazat
  61. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  62. Marti děkujeme za SUPER soutěž ... olajkovano už dávno a ted tedy Clinique - znám spíše pečující řadu a jejich tři kroky, ktere mi zachrání mou pravou tvář, když je nejhůře :-D z dekoracky mam čubinky - na stiny čekam, az nějake u Tebe vyhraju :-DDD a abych nezapomněla miluji jejich vůni HAPPY!!! :-)

    Krásný advent přeji Petra
    (INSTA PETRAFILIPOVICOVA, email: petra.filipovic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Marti, sleduji Te na insta jako andickap a Clinique na insta i FB. Mail: andrea.pauliova@gmail.com. Oblibeny produkt Moisture surge krem a All about eyes.

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, sleduji te na instagramu. Muj email: kvetapamankova@seznam.cz a ucet na instagramu: KVETINKA_PA
    Muj nej produkt je nocni hydratacni krem pro smisenou plet super rescue antioxidant. Nevyzkousela jsem zatim skoro nic od Clinique bohuzel

    OdpovědětVymazat
  65. Sleduji na instagramu tebe i Clinique jako Magicalbeauty11 😊 Mým aktuálně nej produktem od Clinique je tužka na obočí Superfine liner for brows 👍 Paletka je přesně v mých barvách, tak by mě výhra moooc potěšila 😊 Můj email: magicalbeauty11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Jano, :-)
    Co se tyce Clinique tak miluji Cikinky a ja osobne touzim vyzkouset legendarni peci, takze to je ma tuzba. Nejvic ocenuji NEnuceni sledovat FB, protoze my FBnecinne jsme v mnoha soutezich uplne out. IG samo sleduji. Ladislav <3
    Luca smadienka0501
    Lucik10@seznam.c

    OdpovědětVymazat
  67. Nedá mi to i tady, Clinique je pro mě značka, se kterou nemám ještě mnoho zkušeností, ale doufám, že se to jednou změní :) Naprosto miluji svoji jedinou čikinu popinu v odstínu Melon pop a ráda bych si k ní pořídila i rtěnku ve střejném odstínu:) O dalších odstínech čikin ani nemluvím.. :D
    Jinak sleduji jak zde, přes GFC, tak samozřejmě i na instagramu jako @lucisa.n, stejně tak i Clinique.
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Zdravím Marti,krásná cena v soutěži...,sleduji Tetu na blogu ,na IG samo i @clinigue pod svým jménem KozlováLaďka
    Z Clinique péče mám ráda sérum pore refining...z dekorativky asi mascaru🤔Impact optimal
    Přeji hezký mikulášský víkend kozlovaladka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Zkusím štěstí, sleduji na Instagramu jako Petronela83 clinique i cliniquetetu 😀 nejoblíbenější je má rtěnka clinique pop v odstínu plum pop a toužím po hydratačním gel krému moisture surge ❤️ Petra.jane@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahojky, sleduji Vás (Tě) se zájmem už nějakou dobu, na instagramu (terkezkaaa) i teď nově na blogu. Clinique sleduji též. Paletka by mě moc potěšila :) Od Clinique jsem měla několik vůní, jinak miluju High Impact Mascaru ! Pěkné Vánoce přeji !

    OdpovědětVymazat
  72. Tá paletka je krásna. Teta, sledujem Ťa na Instagrame (rovnako aj cliniquecesko, moje meno katuskakr) a tento blog mám pridaný na Feedly (to je taká služba kde mám uložené obľúbené blogy a vidím vždy nové príspevky, neviem, aký reálny význam má to prihlasovanie cez Google). Od Clinique používam 3 kroky, mám rada DDML gélové, ale úplne najviac Moisture Surge Overnight Mask, používam takmer každý večer.
    katka(a)extraordinaire.sk

    OdpovědětVymazat
  73. Zamilovala jsem si rtěnku Pop Lip, mám jen jeden odstín, ale "potřebuji" akutně další :D sleduji na instagramu jako darling_andrea
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj teto, sleduji tebe i Clinique na Instagramu, nemuzu si pomoct, ale posledni dobou mi tato platforma prijde nejlepsi :) Od Clinique miluji Cheek Pop tvarenky, k jejich koupi me "donutil" prave IG. A moc jsem si oblibila High Impact mascaru, dela mi pekne oddelene rasy. Peci teprve zkousim, ale vypada to, ze Moisturize surge budu porizovat i ve velkem baleni :) Dekujeme tobe i Clinique za nadherne souteze! blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Rozhodně moje nejoblíbenější Clinčí věc je paletka 8 stínů, které jsem si napořizovala právě díky tobě a nelituju jediného halíře vydaného za ně. Tuhle kočku jsem nechtěla, ale už chci taky :))). Když nevyhraju, asi ji stejně pořídím. Sleduju tebe i Clinique kde můžu.
    sarkakk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Clinique i tebe sleduji na Insta pod nickem hautebasicsblog. Mym zatim asi nejoblibenejsim vyrobkem je DDM gel, je to nejlepsi krem pod makeup, jaky jsem kdy mela :) hautebasicscontact@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Sleduji tě všude (Clinique rovněž) :-D S Clinique jsem si začala díky tobě a za to ti děkuji;-) oblíbených výrobků mám mnoho:-D deny.jandova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Jee, tak to musim zkusit taky:) Sleduji na instagramu jako sima_nov. Od Clinique jsem vyzkousela jen make-up, byla to srdecni zalezitost - protoze tady nemeli nejsvetlejsi odstin, tak mi byl dovezen z Anglie:) Mail simon.novotna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj, sleduji tebe i Clinique na instagramu jako barbora.bh. Clinique pro mě byla dříve jen značka z duty free, kdy nutností bylo koupit pouze řasenku High Impact. Dekorativka mě nikdy moc neupoutala,všímat jsem si ji začala až s nástupem čubinek a poslední dobou teda válí...V pečující kosmetice jsem skončila u nevypotřebovaných 3 kroků, ale po Tvých recenzích mám pocit, že přichází čas dát ji druhou šanci.

    barborahorka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj teto. Sleduji Tebe i clinique na IG. Tebe proto, ze jsi věcna a vtipna (tuhle kombinaci muzu) a clinique proto, aby mi neunikly zadne novinky.jsem tam pod Nickem Allyenkaa. Od clinique vlastnim rasenku, kterou jsem vyhrala u @sabina.grohova na ig a jsem s ni moc spokojena. Plánuji od clinique určite více věci, např. moc chci all About Lips ;) držím si palce ve Tvoji krásné soutěži a Tobě krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  81. Tahle paletka je nadherna :-) Sleduji na IG jak tebe, tak Clinique. Nejradsi mam v soucasne dobe popiny - tvarenky i rtenky. Jsou to moji kazdodenni spolecnici. Zkousela jsem uz i All about eyes a nevzdavam to s nim, jen testuju jeste dalsi. Muj email tefka(at)seznam.cz

    Krasny den preju!

    OdpovědětVymazat
  82. Sleduji tebe jako Barbora Hápová (Barbora.Hapova@email.cz), Clinique sleduji na obojím jako Barbora Hápová. Nejoblíbenější jsou rtěnky Lip Pop, ale kromě toho CC jsem jinak nadšená ze všeho :D. Děkujeme za super soutěž!

    OdpovědětVymazat
  83. Sleduji tebe i Clinique na IG jako marketa.michnova, nejraději mám Pop rtěnky - dokonce mám dvě :-)) mail marketa.michnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj Marti,
    ad 1) sleduji IG pod nickem 4danusch ad 2) Clinique Cesko sleduji jak na instagramu, tak i na FB ad 3) mam rada cheekyny aka Cheek PoP a velmi se tesim na kytickove stiny.
    Dekuji za moznost soutezit a hezky den! Dana danusch(at)centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Tak prvne bych Ti chtela podekovat, ze jsi me (stejne jako spoustu dalsich) privedla ke clinique. A ze jsem si toho za tu dobu, co te sleduji, nakoupila celkem dost. Bez moisture surge uz nemuzu zit :-D a vsechny ty popiny, chubbyny a cheekyny miluju taky:-D jen nejake ty stiny mi jeste chybi. Sleduji tebe i clinique na instagramu jako @petrysvetry. Diky za super soutez! Petra Sedlakova ( sed.petra@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  86. Koukám sis na sebe ušila pořádný bič :-) přečíst ty komentáře a pak na některé reagovat, klobouk dolů :-) já sleduju, ale nesoutěžím. Stínů mám zásobu. Díky Tobě a Clinique mám dárek pro mamku set lipstick. Škoda jen, že měli tuto limitku jen v brněnské Sephoře,kam nerada chodím a opět tam dlouho nepáchnu :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj teto!

    Sleduju Tebe i clinique na Instagramu (ZetPe), občas zabloudím i sem, když na IG píšeš, že jsi vydala nový článek. Milé čtení, příjemně napsané články, to můžu! Mé srdce už dlouho touží po Pop rtěnce, konkrétně v odstínu Berry Pop nebo teď ten nový Rebel pop. OCH, OCH, OCH!
    Těším se na vyhlášení a držím všem palce!

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj, Marti,sleduju tě všude :-) I Clinique. Od Clinique mám nejradši letošní Pop lips, proti tobě jsem sice žabař, ale 4 se mi doma také sešly. Mail je zczechaczkova@nbox.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě pro úplnost - Clinique sleduju na IG i na FB.

      Vymazat
  89. Milá Marti, sleduji Tebe i Clinique na IG jako @alenkasippl ;)
    od Clinique je mym favoritem Chubby Stick v odstinu Super Strawberry, po kterem mam nadherne stavnate rty! muj email: sipplova.alena@gmail.com
    diky za super soutez, Alena

    OdpovědětVymazat
  90. Milá teto, sleduju tě na všech frontách! A Clinique taky! Na FB pod svým ctěným jménem, na IG jako hani_jani. A z Clinique jsem skalním fanouškem odličovacího balzámu Take the day off, čtvrté balení hovoří za vše.
    korektorka.hj{zavinutec}gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Milá teto,
    sleduji tebe i Clinique na IG jako @vendytonesitup
    Od Clinique jsem zatím vyzkoušela chubbiny a sérum a spokojenost. Stíny mě díky tvému IG lákají už dlouho.

    Zdraví, Vendula
    kubik.vendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Stalkuju tě všude a i na fb na mě vyskakuješ 😉
    Od Clinique mám pouze CC cream,který mi zrovna nevyhovuje a zkoušela jsem dva pleťový krémy ve vzorku, hydratační byl příjemný. Clinique jsem poznala až díky tobě, ale pořád se rozkoukávám.
    Budu si držet palce 😚Lucitkasim.ls@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Milá teto,
    sleduji tebe i Clinique na IG jako @vendytonesitup
    Od Clinique jsem zatím vyzkoušela chubbiny a sérum a spokojenost. Stíny mě díky tvému IG lákají už dlouho.

    Zdraví, Vendula
    kubik.vendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Sleduji na instagramu jako elbidelin, e-mail: elbidelin@gmail.com
    A Clinique sleduji na FB i instagramu.
    Zatím žádný oblíbený výrobek nemám, ale ráda bych vyzkoušela pěnu na obočí.

    OdpovědětVymazat
  95. Milá teto z Prahy, moc neumím s touto google srandou, ale časem příjdu na to, jak ti dát odběr. Jinak už nějaký pátek tě sleduji na IG pod mým nickem ev_mrazkova a můj email je evka.mrazkova@gmail.com. Clinique sleduji na IG. Můj nejoblíběnější výrobek zatím nemám(nevyzkoušela jsem tolik produktů), ale ráda bych vyzkoušela tuhle paletku a třeba se stane mým top.

    OdpovědětVymazat