sobota 5. prosince 2015

Jak voní a chutná ČERVENÁ aneb kolekce Le Rouge od Estée Lauder

Ahoj kamarádi!

Jak jste mohli vytušit na mém Instagramu, letos ke konci roku mě zanechaly naprosto chladnou všechny ty čtyřkové Vajsky, Smoukačky, Gwen Štefánkovic, palácové stavby a podobně,  neb má ludří duše prahla po Knize  (viz příspěvek zde na blogu) a rovněž po červené dekorativní  limitce Le Rouge vydávané v souvislosti s mutací vůně Modern Muse, a to Modern Muse Le Rouge.

Byť šly PR zvěsti, že je kolekce na trhu, nebylo tomu tak a až dle vánočního klientského katalogu jsem zjistila, že bylo jako datum uvedení na trh dekorativní části kolekce stanoveno datum  27.11.2015 (ani toto datum nakonec nebylo to pravé;  myslím, že v butiku v Palladiu už ze mě měly konzultantky osypky,  jak jsem pořád chodila na výzvědy).

Vůně byla představena a dána do prodeje již dříve - před dekorativní částí.

Moje nejoblíbenější konzultantka Pavlína z Palladia mi při jedné z mých četných návštěv věnovala poměrně velký vzorek vůně...a já se zamilovala na první očuch.
Pár dní jsem ji zkoušela a natolik jsme k sobě přilnuly, že to dopadlo jako obvykle.  Tedy nákupem plného balení ve vánočním setu s miniaturou a mlékem.

Oficiální popis vůně úmyslně nestuduji  (případně si ho vyhledejte), u mě je podstatné, zda s vůní splynu, zda mohu říct, že mě charakterizuje a v neposlední řadě,  že  mě z ní nebolí hlava  (jsem dost čuchometr a spoustu výraznějších vůní nesnesu).

Modern Muse Le Rouge pro mě skutečně představuje vůni červené barvy (samozřejmě v přeneseném slova smyslu). Tedy vůni vášnivou, průrazně - nikoli však vulgárně - sexy, sofistikovaně smyslnou. Vůni ženskosti se vztyčenou hlavou. Hrdou nositelku, která "ví". Uhrančivou sebejistotu.

Tak moc mě uchvátila, že dokonce z prvního místa zimních vůní momentálně  sesadila i objev letošního roku - Aerin Evening rose  (růže v koňaku).

Tento nákup byl neplánován, zatímco na červenou dekorativní limitku jsem číhala od doby jejího prvního spatření na amerických stránkách EL.

Ve středu byla má červená posedlost ukojena a výsledek vidíte níže.

Dekorativní limitka obsahuje tři rtěnky Pure Color Envy  (jsou součástí stálé kolekce, zde je jen jiný obal) v odstínech Envious, Carnal a Red Ego. Neb již Envious a Carnal mám v běžně prodejné verzi, jasnou volbou bylo Červené Ego (Ega není nikdy dost;). Přibylo k tekutému Křehkému Egu). Red ego je opravdu výrazná tmavě červená. Pro  letošek můj  vánoční večerní ústní nátěr.

Lak Envious je limitka nejen v obalu, ale i v odstínu. Doplňuje mou oblíbenou Pure Color Envy rtěnku téhož názvu. 

Stíny jsem po nákupu Knihy a řádění v Clinique neplánovala - leč Pavlína pravila, že je pro mě schovala, navíc jsem měla 25% slevu na jeden produkt za předešlé nákupy a k tomu všemu jsem jen slabá žena...

Stíny Pure Color ve verzi Envy jsou extratřída. To se musí zažít. (Článek o "dobrých stínech" a o stínových mýtech ještě sepíšu. Stíny EL ve verzi Pure Color Envy se objeví). 
Tato červená paletka je v odstínu 12 PINK MINK a jsou to jednoduše moje barvy.

Suma sumárum: Červená kolekce je dokonalá, přesně pro mě.  
Ceny však bohužel odpovídají EL standardu  (v pultové ceně: rtěnky 910, paleta 1470, lak 620).

Pokud vás něco zaujalo, pospěšte si.  Paletka má být dostupná (dle zákaznického mailu) jen v Palladiu  (bez záruky,  děvčata na prodejně o omezení jen pro Palladium info neměla a já jsem v jiném butiku nebyla). Zbytek kolekce by měl být ve všech buticích. Jinde nejspíš nikoli. 

Děkuji,  že mě čtete. 

Konec hlášení.
Pusu teta.

P. S. Všechny produkty byly zakoupeny za moje peníze.  Žádné dárky.  Muž rovněž neplatil.

Modern Muse Le Rouge
Modern Muse Le Rouge mléko a miniatura vůně
Mé červené řádění
Rtěnka Pure Color Envy, odstín Red Ego
Paletka stínů Pure Color Envy, odstín 12 PINK MINK

30 komentářů:

  1. Všechno je to tak krásné, že to asi chci! Alespoň ten lak :)
    Marti, že ty máš doma solo místnost jen na šminky?

    OdpovědětVymazat
  2. Ta červená je pro EL nezvyklá, ale hezká vánoční, to teda je! K parfémku musím přičichnout ...

    OdpovědětVymazat
  3. Bože to je nádhera:)) Super článek a opravdu nádherné a povedené fotky👍:))

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, bude článek o "dobrých stínech" a o stínových mýtech někdy do Vánoc? :) Moc si přeju první pořádnější paletku, chtěla jsem jít do UD, ale když já furt nevím. Dost by mě tvůj názor zajímal :). Článek mě moc bavil :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch středovek místo UD radši TF. Do vánoc nevím, konec roku je v práci vždycky masakr. A nemám dárky :). A děkuji!

      Vymazat
  5. Krasne fotky! Tu vůni už musím jít konečne ocuchat, a na rtěnky se taky plánuju podivat ;)

    OdpovědětVymazat
  6. dle tvého popisu je tahle vůně více než zajímavá...taky nestuduju složení, prostě buď voní nebo nevoní nebo spíš voní mi na mě / nevoní mi na mě
    a poznámka "muž rovněž neplatil"... já tě fakt miluju teta

    OdpovědětVymazat
  7. Teď jsem někde četla, že kdosi zpochybňuje červené obaly. Že se asi jedná o fake :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cože? :)))) To asi někdo vůbec nemá přehled o sortimentu.

      Vymazat
  8. Teď jsem někde četla, že kdosi zpochybňuje červené obaly. Že se asi jedná o fake :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta červená rtěnka!!! Je to limitka nebo jsem ji ve stálé kolekci přehlídla? A díky za tvůj blog, konečně čtení pro velký holky. Le rouge mám vzorek, je hodně výrazná, ale líbí se mi. EL vůně jsou navíc mega držáky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitka je obal. Místo modré klasiky červená. Všechny tři odstíny jsou ve stálé modré kolekci. Červené obaly jsou limitka.

      Vymazat
  10. Teto, červená je i moje barva. Díky tobě jsem stínově uspokojena na cca pět let ( taky díky Lenky Hanky a Pavly ) rtěnky jsou želbohu mimo mě, ale ta vůně to je něco! Od Adri z IG jsem dostala samplík. Voní mi nesmírně, v životě se mě nikdo nezeptal čím voním a u Modern Muse rouge mockrát a dokonce i ženám na mě voní. Já si sama sobě božský voním v Elie Sab to víš, ovšem v červené múze voním i jiným. Na tuhle si odkládám a koupím si i plné balení. Za to mi stojí. Děkuji za tvé velké srdce a spóustu krásného čtení. Daniela

    OdpovědětVymazat
  11. To je krása, úplně z toho dýchají vánoce, přece jenom ta červená to evokuje. Klasická Modern muse mi moc nevoněla když jsem ji byla očichat, ale tato červená voní moc dobře, ale jelikož mám momentálně parfémů dostatek, zapíšu si ji do seznamu.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je teda nádhera! Mám Evious rtěnku a miluju jí! Lak vypadá výborně a tu vůni musím očuchat. Děkujeme za skvělé články!

    OdpovědětVymazat
  13. Ta vůně mě taky hodně láká 😇

    OdpovědětVymazat
  14. Balení luxusní, to u EL prostě umí a vypadá to celkově skvostně,těžko se takové nádheře odolává,ale naštěstí nejsem sběratel a mám všeho dost,ale vím kam jít potěšit oko a nebo komu udělat radost... Tohle by se určitě líbilo. Hmmm,pouvažuju ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem sběratel :). Ale samozřejmě v první řadě uživatel. A EL je srdcovka. Nedalo se svítit ;).

      Vymazat